Jag är nu mer kapabel att läsa spelet

Dagens fotboll, Messi är utan tvekan en av de bästa scorarna. Men enligt Billiga Fotbollströjor Messis egen uppfattning, Han är mer som en spelare som skapar möjligheter. Inte en traditionell skytt.

Messi sa: Jag är inte den traditionella skytten. Jag föredrar att dra tillbaka, Ta bollen och gå skapa möjligheter. Jag gillar också att komma in i straffområdet och göra mål. Men poäng är inte min ultimata strävan. Om jag inte kan röra bollen på länge, Då är jag villig att sluta.

Under de senaste åren, Fotbollströjor Barn Messis roll i konverteringen av fältet, Messi sa: Jag lärde mig att kontrollera mig själv i spelet. Hitta rätt tid. Ibland behöver jag inte vara med, Vänta bara på den lämpligaste tiden. Jag har vuxit mycket nu. Förmågan att läsa spelet är starkare, Att veta när och hur man deltar i tävlingen är mer effektivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>