Rodriguez fick en muskelskada och missade en vecka

En annan muskelskada inträffade i Billiga Fotbollströjor Real Madrid. Real Madrid-spelaren som skadades den här gången var Rodriguez.

Eftersom det andra barns födelse, Rodriguez återvände till Colombia, Efter att ha återvänt till Madrid har jag inte övat med hela laget. Han lekte med skador under hela oktobermånaden. Nu måste han stanna och vila. Real Madrid och Sevilla, Rodriguez skadades tyvärr. Men han har insisterat på det spelet.

Real Madrid Rodriguez gjorde sitt sista uppträdande den 22 oktober. I matchen med Galatasaray spelade han 11 minuter från bänken. Det Tröjor Real Madrid rapporteras att Rodriguez fortfarande behöver en vecka, Återställ långsamt till det bästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>