Jag har inga problem med min nuvarande hälsostatus

Det rapporterades tidigare att Bayern München Lewans ljumsken är i behov av operation. Billiga Fotbollströjor Bayern München Lewan sa att han inte kände sig obekväm just nu. Operationen bör genomföras i december.

För sitt fysiska tillstånd sa Levan: Allt i mitt nuvarande hälsotillstånd är mycket bra. Jag kände inte obehag. Kirurgi kan inträffa efter slutet av första halvlek. I december vet jag inte det exakta datumet.

Det sista spelet i Bayerns första halvlek var 21 december. Rapporten sade också att operationen kan ge Tröjor Bayern München Lewan mer vilotid. Efter 11 ligamatcher den här säsongen, Bayern Lewan har gjort 16 mål i ligan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>