Ta med mig en konkurrent

I stället för Suarez, Billiga Fotbollströjor Barcelona har ingen naturlig ersättning. Men om Barcelona vill introducera en mitterspelare, Suarez har inget emot. Han är nu 32 år och vet att han inte längre är ung.

I en intervju med den uruguayanska media, Suarez sa: En dag, Min ålder gör att jag inte kan nå de höga standarder som krävs för att spela i Barcelona. Den här tiden kommer. Men när jag fortfarande kan och ha denna kraft, Det skulle vara mycket bättre om de kom med konkurrens.

På tal om sina fem år i Barcelona: Det här är fem år med samma tryck, Och jag försöker alltid svara på samma sätt. Kom till Tröjor Barcelona för att spela, Och att vinna din position är inte lätt. Du har en examen var tredje dag. Det finns ingen vila, och en dålig dag kommer inte att förlåtas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>