Ronaldo har inget behov av att be om ursäkt till laget

Enligt rapporter hade Billiga Fotbollströjor Ronaldo en vanlig kram med sina lagkamrater under träningen igår och skämtade. Juventus omklädningsrum vill hantera denna fråga på ett lågmässigt sätt. Jag vill inte bli en stor bok av media.

För tolv dagar sedan, i Turin, Ronaldo kan ha gjort ett dåligt drag, Efter att ha ersatts lämnade han stadion utan att säga hej till någon. Sedan kom bara in i landslagets matchdag, Efter att ha gjort fyra mål för Portugal, Ronaldos humör var klar igen.

I vilket fall som helst finns spänningen i Juve fortfarande. Men laget har beslutat att hantera saken på ett lugnt sätt. Igår spelade Tröjor Juventus Ronaldo efter att ha spelat Milan. Återbesökte Juventus lagkamrater, som Bonucci, de kramade varandra och skrattade. Allt är naturligt, Precis som ingenting hände.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>