Manchester United spelar snabb kontrarfotboll

Nyligen bytte Manchester United ansiktet, de slog först Tottenham, Sedan vann de Manchester City borta. Allt detta är nära besläktat med den offensiva stilen i Manchester United mot det starka laget. Nu har Solskjaer uttryckt Tröjor Manchester United brott personligen.

Solskjær berömde Guardiola, Han sa: Jag tyckte om ett så viktigt spel. Enligt min mening Guardiola är världens bästa tränare och världens bästa manager. Jag har alltid beundrat honom sedan han tränade Barcelona, Jag måste betona igen, Manchester City förblir det bästa laget i Premier League.

Solskjær sa: Sedan jag tillträdde Vi har arbetat på detta sätt, Eftersom detta är Billiga Fotbollströjor Manchester United-stilen, Du kan kalla det en kontring, Men detta låter för negativt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>