Liverpool leder ställningen

Liverpool Billiga Fotbollströjor slog Watford 2-0, Ställ också in ett antal poster. Efter att ha vunnit striden, Liverpool har avslutat ett oslaget rekord på 34 omgångar i Premier League, Uppdaterade det längsta obesegrade rekordet i lagets historia.

Om du begränsar intervallet till hemmafältet, Liverpools obesegrade antal är ännu mer skrämmande. Enligt statistik har Liverpool varit oslaget i 49 hemmamatcher i rad i Premier League. 9 hemliga Premier League-spel den här säsongen, Liverpool uppnådde en komplett seger.

Dessutom har Liverpool ledat spelet i hemmalagets första hälft i nästan 99 ligamatcher, Ett hemskt rekord med 90 segrar och 9 oavgjorda uppnåddes. När det gäller personuppgifter, Salah gjorde två gånger, Avslutade sitt sjunde mål mot Watford i sin Premier League-karriär, Detta är också Tröjor Liverpool Salahs enda motståndare med flest mål mot de fem stora ligalagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>