Guardiola är dagens bästa tränare

Den första motståndaren till Billiga Fotbollströjor Real Madrids Champions League-knockout är Manchester City leds av Guardiola. På tal om denna showdown, sa Zidane: Detta kommer att bli en mycket speciell showdown. Guardiola och jag har spelat många gånger i spelaråldern. Jag respekterar honom väldigt mycket för att han är världens bästa tränare.

Guardiola bevisade det med en solid prestanda under hela sin karriär, Jag ser fram emot att spela mot honom, Inför laget han tränar.

Real Madrid spelar hemma mot Athletic Bilbao i helgen. För det här spelet sa Zidane: Detta är ett helt annat spel, Och det är också en tuff kamp. Bilbao är i mycket god form nyligen. Men Tröjor Real Madrid kommer fortfarande att fokusera på sig själv, Jag tror att Real Madrid är redo för det här spelet. Detta är årets sista match, Real Madrid kommer att göra sitt bästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>