Att skriva en högerback skulle vara till hjälp

Bayerns tränare Flick har intervjuats nyligen, Med tanke på sina förväntningar på Billiga Fotbollströjor Bayern, Winter Windows signeringsriktning, Och positionen och statusen för varje spelare på laget.

Vinterfönster signering riktning, Vi har redan diskuterat den här frågan, Klubben har följt rörelsen på överföringsmarknaden, Men bara om de är övertygade om att det nya stödet kan stärka lagets styrka.

För mig är coaching till slutet av säsongen en bra lösning. Om vi kan lyckas kommer Bayern naturligtvis att förnya mitt kontrakt. Förhoppningen är att Bayern fortsätter att visa fantastiska resultat och uppnå positiva resultat. Men om situationen inte är tillfredsställande, Tröjor Bayern München har också gott om tid att hitta en ny tränare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>